Recenze

Souhrn recenzí produktu Trekingové hole:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Koupila jsem výrobek pro seniory k rekreačnímu využití. První dojem a po prvním použití je kvalita výrobku dostatečná. Pro obyčejného člověka pro běžné procházky dostatečné, lehké, skládací. Kvalita prozatím předčila očekávání. Dobrá cena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.07.2014)


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Doporučuju koupit. Jen bych uvítala podrobnější návod jak správně nastavit a zafixovat délku hole.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.12.2011)

Velmi lehké, příjemné do ruky, doporučuju. Koupila jsem je mamince, která je po operaci kolene a pro sebe si je objednám také.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Často chodíme na turistické výlety. Hole jsou neocenitelným pomocníkem nejen při chůzi po rovině, ale i do kopce, a i při sestupu z prudšího kopce, třeba po kamenech, kde hrozí uklouznutí. Jestliže se při chůzi z kopce opřeme nejprve o hole a pak opatrně scházíme, šetříme kolena. Výhodou je i antishock systém a vyměnitelné patky hrotů.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2010)

Kvalitní výrobek za rozumnou cenu.


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Nechala jsem si v kamenné prodejně poradit, porovnala jsem výrobky na netu, porovnala jsem také ceny a svůj účel tento výrobek splňuje dokonale. Četla jsem samozřejmě i recenze u tohoto výrobku od zkušenějších nakupujících.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.09.2012)

Kvalitní zboží za rozumnou cenu Pěkná výbava


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Produkt jsem koupila babičke, je velmi spokojená může chodit na delší procházky.Produkt by určitě doporučila, známým protože je cenově dostupný, lehký a může chodit ven za každého počasí díky vyměnitelným nástavcům. Není třeba si dávat pozor při dalším nákupu.Produkt je skvělý a nelituji, že jsem ho koupila ve vaším obchodě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.10.2012)

Cenově dostupný Jednoduchá obsluha hole jsou odlehčené nastavitelnost


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Viz výše v "Pro". Pracuji v rehabilitaci. Vyzkoušeno a jen kladné výsledky a zkušenosti. Použití jednoduché. Všem doporučuji, kteří mají potíže s přetíženými klouby dolních končetin a nezaměstnávají končetiny horní. Nedoporučuji stydlínům. Není to ortoped. pomůcka, nýbrž sportovní nářadí. Při příštím nákupu si budu dávat pozor, aby bylo zboží na skladě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.12.2009)

Kondiční cvičení horních končetin při chůzi, usnadnění chůze v horském i městském terénu. Dárek pro manžela, rád chodí a potřebuje to. Taky trochu pro efekt.

Možná jsou kvalitnější - také více stojí.


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Já jsem tyto hole zatím nemohl otestovat neb je zima a jsou určeny pod vánoční stromek, ale má s nimi zkušenost kamarád a ten je spokojen

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.12.2011)

dobrý design dobrá cena za super kvalitu

hole jsou jako dárek a je škoda když se při balení zalepí lepicí páskou, která nelze sundat


Recenze Trekingové hole WORKER Triglav

Hůlky jsem objednávala pro rodiče,perfetně jim padnou do ruky a jsou s nimi spokojení,plus přijatelná cena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2011)

nastavitelná délka,hezké barevné zpracování,obal na hůlky zdarma(i když nestojí hodně,stejně to potěší)

Možná škoda,že není v nabídce více barevných variant


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Kdo to myslí s pohybem vážně, chce chodit v přírodě, mohu trekkingové hole pouze doporučit. Zatím si nejsem jist, zda dření do rukou stačí srovnat cyklistickýma rukavicema, což dnes dělám nebo koupit hole o něco dražší a snad s lépe vyladěnými poutky.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.04.2012)

při nákupu trekinkových holí jsem si myslel, že kupuju další nepotřebný předmět, který jednou odzkouším a odložím na vysokou hromadu ostatních nepotřebných předmětů jako odšťavňovač, masážní předměty a cvičební stroje, různá elektr. zařízení a předměty. Skutečnost je zcela jiná, nejenže je užívám, jedeme o Velikonocí už potřetí do hor chodit. Chozením s holemi mě doslova nadchlo, dříve mě odrazoval i malý kopeček, dnes se na kopce těším. Kdo má dilema zda koupit či nekoupit, neváhejte

koupil jsem z důvodů nedůvěry, viz výše, ty nejlevnější za cca 400 Kč za pár, vlastně jsem je kupoval jako symbol k výročí společné cesty s mou přítelkyní. Takže asi kvalita holí není moc vysoká, držadla trochu dřou do rukou, občas se uvolňuje nastavení výšky, ale není o dramatické, možná v tom nemám jen zkušenost..................


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

- hole WORKER TREKING jsem si vybrala pro kompletní sadu i s příslušenstvím na chůzi po celý rok a to za výbornou cenu a samozřejmě pomohly i velmi kladné rezenze. - hole zatím stále testuji, zatím jsou vyzkoušené na zledovatělém sněhu - hroty občas proklouznou, na suchém povrchu - botičku jsem vyzkoušela velmi krátce takže se zatím nedá porovnat. - přestože jsem vyšla s holemi zatím málo, jsem s nimi velmi spokojená, opravdu ulehčí chůzi - šetří klouby a přitom se dá jít svižným tempem. - výběru těchto holí nelituji a doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2013)

-výborná cena, velmi rychlé dodání zboží -trekinkové hole jsou lehké, v sadě i příslušenství, které se již nemusí dokupovat

- zatím žádné, ještě stále testuji


Recenze Trekingové hole WORKER Triglav

Jsem starší a musím se hýbat,proto jsem si vyhral Nordic Walking, hole používám dost často a chodí se mi dobře, již jsem ho doporučil známým.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2009)

Mám větší váhu, tak se mi lépe chodí, musím pracovat i s rukama

žádné


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Pokud někdo hledá něco nového,doporučuji.A cena je bezkonkurenční.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.12.2011)

Hůlky jsou z nového materiálu.Lehké,příjemné.Doufám,že mi budou dobře sloužit.Vyzkouším je za dva týdny na horách.


Recenze Teleskopické turistické hole Prostubai

Uvažovali jsme s manželkou o koupi holí pro Nordic Walking. Kamarád má hole této značky, i když jiný typ. Zatím mám našlapáno 20 km, jsem spokojen, takže mohu doporučit dalším zájemcům

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.07.2011)

Vyváženost kvality a ceny Kamarád má hole Worker


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Byl cenově velmi výhodný. Hole jsem hned využil v hlubokém sněhu a byly výborné. Doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.03.2013)

Lehké, technicky výborné, pěkné i pro oko.

mohlo by být jiné poutko, ale vzhledem k ceně je dostatečné.


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Hole používá momentálně moje paní s nohou v sádře jako alternativu k berlím, a to zatím necelý týden. Jsou lehké, dobře padnou do ruky. Za uvedenou dobu nelze zhodnotit, zda se neobjeví nějaká závada. Cena je přiměřená, navíc dárek, k nim přidaný, obsahuje výrobky, které bychom bez problémů zakoupili zvlášť, čímž se cena holí stala velmi zajímavou. Hole se podle mne hodí k lehčí turistice i trekingu v náročnějším terénu. Zájemcům je mohu jednoznačně doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2010)

Velmi lehké, dobře provedené včetně designu. Hole mne zaujaly svými parametry včetně skutečnosti, že jde o český výrobek.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Jsou to první hůlky, které jsem měl možnost vyzkoušet. Volil jsem levnější, protože nevím, jak nás doma chůze s hůlkami chytne. Hole jsou příjemné do ruky, držadla mají prohlubně a vroubkování, takže se holá ruka nelepí na materiál. Úchytky na ruce se mi zdají trochu krátké, někdo s mohutnější rukou by mohl mít problém. Nastavení výšky je bez problémů jen pozor na dotažení. Přepínání mezi pevnou holí a anti-shock se musí párkrát vyzkoušet, ale funguje. Základní ukončení hole je ocelový hrot. Je dobrý asi do terénu s tvrdším povrchem. Na hrot se dá nasadit botka. Ta je příjemná a není tak hlučná jako samotný hrot. Koncovka "kolébka" se mi líbí při chůzi na asfaltu. Košíčky do sněhu jsem nezkoušel, ale využijí je asi jen hodně velcí nadšenci. Chůzi v hlubokém sněhu nepovažuji za příjemnou.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.04.2012)

Cena Různé koncovky Jednoduché nastavení výšky Anti-shock

Málo odolné balení (folie byla roztrhaná) Technický list nebo záruční nebo co to bylo je špatně přeložený, v první půlce se mluví o hůlkách ve druhé o bruslích, vypadá to hodně nevěrohodně.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Doporučuji všem!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.02.2010)

Jsme absolutně spokojeni s trekingovými holemi Worker. Patříme ke starší generaci, která už má nějaký ten problém s pohybovým aparátem a hole nám pomáhají v pohodě zvládat i delší trasy. Každý den chodíme na dlouhé vycházky se psem.


Recenze Trekingové hole inSPORTline Treking

Zatím produkt je ve stadiu zkoušení a věřím, že dlouho vydrží.Jsem po operaci totální endoprotézy a můj ortoped a fyzioterapeut mne povzbudili.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2016)

Konečně se někdo pomáhá invalidům a seniorům.

Zatím nic negativního


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Doporučuji všem zájemcům o trekingové hole.Jedná se o kvalitní výrobek,který je skladný, lehký a splňuje všechny požadavky na pěší chůzi v létě i v zimě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.12.2009)

funkčnost skvělá cena hmotnost velikost


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Tento produkt jsem si vybrala proto, že jsem začátečník, tak mi vyhovovala cena i parametry, které jsou stejně dobré jako u dražších výrobků. Produkt jsem vyzkoušela v extrémních podmínkách (sníh) a byla jsem naprosto spokojená. Doporučuji všem, kteří s tímto sportem začínají.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.01.2010)

kvalita za velmi příznivou cenu


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

výborný produkt za výbornou cenu

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.05.2013)

výborný produkt za výbornou cenu


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Jsem velmi spokojenný a produkt. doporučuji všem zájemcům.Je prostě perfektní včetně přijatelné ceny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.05.2010)

Produkt velmi vhodný přednosti" * nízká hmotnost *velmi vhodný systém úpravy nastavení *vhodným způsobem řešena otázka složení a manipulace

Produktu nelze vytknout žádné negativní vlastnosti.


Recenze Trekingové hole WORKER Triglav

Hole jsem si koupil,protože si myslím, že se mě bude s nimi lépe špacírovat kolem Sázavěnky a možná i shodím nějaké to kilo. Zatím hole i já fungujeme - dobře se s nimi chodí. Všem co se mohou hýbat je doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2010)

Zatím hodnotím hole na 100 %


Recenze Teleskopické turistické hole Prostubai

praktické vzhledem k tomu, že jsou 3-teleskopické a velmi lehké. Navíc zdarma obdržíte pouzdro. Jednoduše kvalitní za přiznivou cenu. Určitě jen doporučuji. Zatím vyzkoušeno pouze na asfaltu a travnatém terénu. Pěkný potisk holí - vhodný pro všechny věkové kategorie, ženy i muže. Příště určitě se opět vrátím do obchodu Worker, nemám důvod měnit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.04.2011)

skladnost, velmi lehké, pěkný design

žádné nevýhody


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Jsou super!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.12.2009)

Hůlky jsem zakoupila pro sebe a svého muže kvůli potřebě pohybu kdykoliv a kdekoliv - hlavně teď o vánočních svátcích. Tento předpoklad skvěle splňují - "stačí hůlky vzít a jít" :-)) Hůlky jsou lehké, skladné, přpíjemné je i odpružení - zvláště je cítit při chůzi do kopce. Po chvilce chůze je cítit, jak se protahují a posilují svaly rukou, prsní svaly a nakonec i hýždě! Paráda!

Dnes jsme šli poprvé, takže jsme na žádné nepřišli.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Hole jsem koupil rodičům k vánocům, takže ještě nemám s touto značkou zkušenost. Manželka má hole od jiné značky, ale je s nimi spokojena. Uvažuji, že tyto hole zakoupím i pro sebe..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.12.2011)

lehké hezký design odpružení příslušenství

nevím


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

DOPORUČUJI

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)

NIC


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Jsem s holemi spokojen, jsou to třetí workery v pořadí a nemám důvod hledat jinou značku, resp. typ. Až přiberu 30 kg a odstěhuju se do hor, koupím si taky workery, ale trochu těžší.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.12.2011)

Naprosto vyhovující typ chodeckých holí pro kondiční chůzi na dobře pochůzném terénu. Lehké, skladné, odpružené a dokonce hezké. Šikovně tvarovaná rukojeť a bohaté příslušenství.

Postrádám jenom reflexní pásky - ty jsem si dolepil sám, ale to nesouvisí s funkčností.


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Jsem rád, že jsem koupil tenhle výrobek pro svoji manželku, ulevilo ji to v jejích zdravotních obtížích. Může zase chodit skoro bez bolesti na delší procházky, a navíc si rehabilituje poškozenou páteř. Jak hole správně používat jí předvedli zkušení rehabilitační pracovníci.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.11.2010)

lehké, prakticky nezničitelné


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

doporučuji

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

hůlky jsou bezva,mám problémy se zády a pomáhají při chůzi,dobré držení těla.fungují a doporučuji

nic