Recenze

Souhrn recenzí produktu Trekingové hole:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Hůlky jsem koupila pro maminku, prozatím je ještě nevyzkoušela - ale hned je dala dohromady a pochodovala po bytě :-) Při výběru mi hodně pomohly recenze od ostatních :-) Až vyzkoušíme - napíšu poznatky :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.03.2011)

Dobrá cena, hodně pozitivních recenzí od ostatních


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

DOPORUČUJI

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)

NIC


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Jsou to první hůlky, které jsem měl možnost vyzkoušet. Volil jsem levnější, protože nevím, jak nás doma chůze s hůlkami chytne. Hole jsou příjemné do ruky, držadla mají prohlubně a vroubkování, takže se holá ruka nelepí na materiál. Úchytky na ruce se mi zdají trochu krátké, někdo s mohutnější rukou by mohl mít problém. Nastavení výšky je bez problémů jen pozor na dotažení. Přepínání mezi pevnou holí a anti-shock se musí párkrát vyzkoušet, ale funguje. Základní ukončení hole je ocelový hrot. Je dobrý asi do terénu s tvrdším povrchem. Na hrot se dá nasadit botka. Ta je příjemná a není tak hlučná jako samotný hrot. Koncovka "kolébka" se mi líbí při chůzi na asfaltu. Košíčky do sněhu jsem nezkoušel, ale využijí je asi jen hodně velcí nadšenci. Chůzi v hlubokém sněhu nepovažuji za příjemnou.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.04.2012)

Cena Různé koncovky Jednoduché nastavení výšky Anti-shock

Málo odolné balení (folie byla roztrhaná) Technický list nebo záruční nebo co to bylo je špatně přeložený, v první půlce se mluví o hůlkách ve druhé o bruslích, vypadá to hodně nevěrohodně.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Často chodíme na turistické výlety. Hole jsou neocenitelným pomocníkem nejen při chůzi po rovině, ale i do kopce, a i při sestupu z prudšího kopce, třeba po kamenech, kde hrozí uklouznutí. Jestliže se při chůzi z kopce opřeme nejprve o hole a pak opatrně scházíme, šetříme kolena. Výhodou je i antishock systém a vyměnitelné patky hrotů.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2010)

Kvalitní výrobek za rozumnou cenu.


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Jsem velmi spokojenný a produkt. doporučuji všem zájemcům.Je prostě perfektní včetně přijatelné ceny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.05.2010)

Produkt velmi vhodný přednosti" * nízká hmotnost *velmi vhodný systém úpravy nastavení *vhodným způsobem řešena otázka složení a manipulace

Produktu nelze vytknout žádné negativní vlastnosti.


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Nechala jsem si v kamenné prodejně poradit, porovnala jsem výrobky na netu, porovnala jsem také ceny a svůj účel tento výrobek splňuje dokonale. Četla jsem samozřejmě i recenze u tohoto výrobku od zkušenějších nakupujících.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.09.2012)

Kvalitní zboží za rozumnou cenu Pěkná výbava


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Za danou cenu skvela funkcnost - pouzil jsem zatim na 4 vyletech se sneznicemi, jsem spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.02.2013)

Vynikajici pomer cena/vykon. Bezproblemova aretace zvolene vysky. Anti-shock - prijemny bonus (v dane cenove kategorii bych ho necekal)


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Kdo to myslí s pohybem vážně, chce chodit v přírodě, mohu trekkingové hole pouze doporučit. Zatím si nejsem jist, zda dření do rukou stačí srovnat cyklistickýma rukavicema, což dnes dělám nebo koupit hole o něco dražší a snad s lépe vyladěnými poutky.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.04.2012)

při nákupu trekinkových holí jsem si myslel, že kupuju další nepotřebný předmět, který jednou odzkouším a odložím na vysokou hromadu ostatních nepotřebných předmětů jako odšťavňovač, masážní předměty a cvičební stroje, různá elektr. zařízení a předměty. Skutečnost je zcela jiná, nejenže je užívám, jedeme o Velikonocí už potřetí do hor chodit. Chozením s holemi mě doslova nadchlo, dříve mě odrazoval i malý kopeček, dnes se na kopce těším. Kdo má dilema zda koupit či nekoupit, neváhejte

koupil jsem z důvodů nedůvěry, viz výše, ty nejlevnější za cca 400 Kč za pár, vlastně jsem je kupoval jako symbol k výročí společné cesty s mou přítelkyní. Takže asi kvalita holí není moc vysoká, držadla trochu dřou do rukou, občas se uvolňuje nastavení výšky, ale není o dramatické, možná v tom nemám jen zkušenost..................


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Pokud někdo hledá něco nového,doporučuji.A cena je bezkonkurenční.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.12.2011)

Hůlky jsou z nového materiálu.Lehké,příjemné.Doufám,že mi budou dobře sloužit.Vyzkouším je za dva týdny na horách.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

doporučuji

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

hůlky jsou bezva,mám problémy se zády a pomáhají při chůzi,dobré držení těla.fungují a doporučuji

nic


Recenze Trekingové hole WORKER Triglav

Hůlky jsem objednávala pro rodiče,perfetně jim padnou do ruky a jsou s nimi spokojení,plus přijatelná cena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2011)

nastavitelná délka,hezké barevné zpracování,obal na hůlky zdarma(i když nestojí hodně,stejně to potěší)

Možná škoda,že není v nabídce více barevných variant


Recenze Teleskopické turistické hole Prostubai

Uvažovali jsme s manželkou o koupi holí pro Nordic Walking. Kamarád má hole této značky, i když jiný typ. Zatím mám našlapáno 20 km, jsem spokojen, takže mohu doporučit dalším zájemcům

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.07.2011)

Vyváženost kvality a ceny Kamarád má hole Worker


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Jsem s holemi spokojen, jsou to třetí workery v pořadí a nemám důvod hledat jinou značku, resp. typ. Až přiberu 30 kg a odstěhuju se do hor, koupím si taky workery, ale trochu těžší.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.12.2011)

Naprosto vyhovující typ chodeckých holí pro kondiční chůzi na dobře pochůzném terénu. Lehké, skladné, odpružené a dokonce hezké. Šikovně tvarovaná rukojeť a bohaté příslušenství.

Postrádám jenom reflexní pásky - ty jsem si dolepil sám, ale to nesouvisí s funkčností.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Doporučuji všem zájemcům o trekingové hole.Jedná se o kvalitní výrobek,který je skladný, lehký a splňuje všechny požadavky na pěší chůzi v létě i v zimě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.12.2009)

funkčnost skvělá cena hmotnost velikost


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Tento produkt jsem vybral z důvodů finančních. Jsme s manželkou v důchodu a za cenu jednoho páru zakoupeného v kamenném obchodě, máme každý toto vybavení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.07.2010)

Výborné pro pohyb. Já jsem si upravil jednu hůlku zbroušením horní části držadla do malé rovinky. Používám ji jako primitivní stativ při filmování teleobjektivem velmi vzdálených objektů, na př. : hradů.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Tento produkt jsem si vybral pro snadnější zdolávání turistických tras,pohybu v přírodě,jeho používání je bezproblémové a rozhodně jej doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.11.2010)

Naprosto vyhovuje potřebě při provovozování turistiky a myslivosti.


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Líbil se mi na internetu. Lehké, skladatelné Nikdy jsem s hůlkama nechodila, chodí se mi líp. Již jsem doporučila tento produkt zmámým , s kterými chodím na hory. Doufám, že mi dlouho vydrží .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2011)

lehce skladatelný lehké


Recenze Teleskopické turistické hole Prostubai

praktické vzhledem k tomu, že jsou 3-teleskopické a velmi lehké. Navíc zdarma obdržíte pouzdro. Jednoduše kvalitní za přiznivou cenu. Určitě jen doporučuji. Zatím vyzkoušeno pouze na asfaltu a travnatém terénu. Pěkný potisk holí - vhodný pro všechny věkové kategorie, ženy i muže. Příště určitě se opět vrátím do obchodu Worker, nemám důvod měnit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.04.2011)

skladnost, velmi lehké, pěkný design

žádné nevýhody


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Při výběru zboží byl pro mě rozhodující popis zboží,parametry, které jsem si porovnala s konkurečními nabídkami. Trekingové hole používám hodně, pravidelně, opravdu jsem spokojená. Všude je chválím, manžel, tchýně i teta si je objednali také.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2011)

Se zakoupením trekingových holí zn.WORKER jsem velice spokojená, jsem po operaci kolena, lékař mi doporučil pomalou chůzi, s těmito holemi je chůze perfektní, opravdu si myslí, že pro klouby používání holí je ideální věc.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Produkt jsem si koupil na doporučení kamaráda, mám problémy s koleny. Produkt splnil očekávání, chůze je daleko snažší, lehčí. Doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.10.2009)

Perfektní chůze, odlehčené klouby. Rozhodl jsem se na doporučení turistů.

Nemám negativní zkušenosti.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Je to perfektní pomůcka při chůzi,odlehčuje zátěž páteře,upravuje správné držení těla. Známým tento produkt doporučím,protože roky přibývají,a sil ubývá. cena odpovídá kvalitě hodí se na každý terén hole jsem si vybrala podle doporučení mé známé

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.09.2010)

-nyní ho potřebuji - jsem po operaci páteře -napomáhají při chůzi odlehčení zátěže páteře -určitě je budu používat i v budoucnu


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Jsem rád, že jsem koupil tenhle výrobek pro svoji manželku, ulevilo ji to v jejích zdravotních obtížích. Může zase chodit skoro bez bolesti na delší procházky, a navíc si rehabilituje poškozenou páteř. Jak hole správně používat jí předvedli zkušení rehabilitační pracovníci.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.11.2010)

lehké, prakticky nezničitelné


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

- hole WORKER TREKING jsem si vybrala pro kompletní sadu i s příslušenstvím na chůzi po celý rok a to za výbornou cenu a samozřejmě pomohly i velmi kladné rezenze. - hole zatím stále testuji, zatím jsou vyzkoušené na zledovatělém sněhu - hroty občas proklouznou, na suchém povrchu - botičku jsem vyzkoušela velmi krátce takže se zatím nedá porovnat. - přestože jsem vyšla s holemi zatím málo, jsem s nimi velmi spokojená, opravdu ulehčí chůzi - šetří klouby a přitom se dá jít svižným tempem. - výběru těchto holí nelituji a doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2013)

-výborná cena, velmi rychlé dodání zboží -trekinkové hole jsou lehké, v sadě i příslušenství, které se již nemusí dokupovat

- zatím žádné, ještě stále testuji


Recenze Trekové hole WORKER CARBON

Já jsem tyto hole zatím nemohl otestovat neb je zima a jsou určeny pod vánoční stromek, ale má s nimi zkušenost kamarád a ten je spokojen

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.12.2011)

dobrý design dobrá cena za super kvalitu

hole jsou jako dárek a je škoda když se při balení zalepí lepicí páskou, která nelze sundat


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

výborný produkt za výbornou cenu

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.05.2013)

výborný produkt za výbornou cenu


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Hole jsem již odzkoušel a nemá to chybu.Chůze s nimi je daleko lepší a hlavně pro staršího řekl bych stabilnější po nerovném horském terénu. Doporučuji ostatním zájemcům.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.12.2009)

Z pohodlí domova lze nakupovat bez návštěv,tlačenic v kamenných obchodech.


Recenze Trekingové hole WORKER Triglav

Hole jsem si koupil,protože si myslím, že se mě bude s nimi lépe špacírovat kolem Sázavěnky a možná i shodím nějaké to kilo. Zatím hole i já fungujeme - dobře se s nimi chodí. Všem co se mohou hýbat je doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2010)

Zatím hodnotím hole na 100 %


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Byl cenově velmi výhodný. Hole jsem hned využil v hlubokém sněhu a byly výborné. Doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.03.2013)

Lehké, technicky výborné, pěkné i pro oko.

mohlo by být jiné poutko, ale vzhledem k ceně je dostatečné.


Recenze Trekingové hole WORKER Treking

Hole jsem koupil rodičům k vánocům, takže ještě nemám s touto značkou zkušenost. Manželka má hole od jiné značky, ale je s nimi spokojena. Uvažuji, že tyto hole zakoupím i pro sebe..

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.12.2011)

lehké hezký design odpružení příslušenství

nevím


Recenze Trekingové hole inSPORTline Treking

Zatím produkt je ve stadiu zkoušení a věřím, že dlouho vydrží.Jsem po operaci totální endoprotézy a můj ortoped a fyzioterapeut mne povzbudili.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2016)

Konečně se někdo pomáhá invalidům a seniorům.

Zatím nic negativního